O nama

 

Omladinsko studentska zadruga “Profil 011” Beograd

nastala je kao rezultat zadovoljenja potrebe da se na efikasan i adekvatan način odgovori poslovnoj potražnji na tržištu radne snage. Omladinska zadruga “Profil 011” iz  Beograda poslodavcima omogućuje nesmetano obavljanje njihove delatnosti kroz efikasno angažovanje potrebne  radne snage, dok učenicima, studentima i privremeno nezaposlenim licima kroz radno angažovanje obezbeđuje zaradu.

Naša omladinska zadruga

obezbeđuje brz i kvalitetan servis poslodavcima za sve profile zanimanja na teritoriji Republike Srbije. Angažujući nas, poslodavci štede novac i vreme, jer omladinska zadruga “Profil 011” iz Beograda  već ima isprofilisane kadrove  spremne da odmah počnu da rade. Omladinska zadruga obavlja sve administrativne poslove vezane za radno angažovanje kadrova preko zadruge. Naime, mi pripremamo svu potrebnu dokumentaciju, prijave i odjave radnika, PIO fond, zdravstveno osiguranje, porez na dohodak građana, obračun zarade zadrugara u skladu sa Zakonom, a vaše kao poslodavca je da blagovremeno izvršite isplatu bruto iznosa omladinskoj zadruzi.

Benefit angažovanja radnika preko omladinsko studentske zadruge u odnosu na druge oblike angažovanja za obavljanje privremenih, povremenih i pomoćnih poslova je upravo značajna finansijska ušteda.

Učenici, studenti i nezaposlena lica

biraju omladinsko studentsku zadrugu “Profil 011” iz Beograda, jer kod nas članarina se plaća tek po prvoj isplati zarade, brzo i relativno lako se dolazi do prvog posla, do zarade u toku školovanja ili za vreme dok ste nezaposleni. Svaki ozbiljniji i trajniji posao iziskuje “bogatu” radnu biografiju, a kod nas se upravo osim zarade stiče radno iskustvo.

Benefit rada preko omladinske zadruge je upravo legalan i legitiman rad, što podrazumeva da je zadrugar uredno prijavljen, ima pravo na osiguranje za slučaj povrede na radu i profesionalnog oboljenja, a ukoliko nije na školovanju ili je stariji od 26 godina teče mu i radni staž.

Potrebno je samo da se prijavite, za ostalo se brine omladinsko studentska zadruga  “Profil 011” Beograd.

 

Učlanjenje >>>