Učlanjenje


Brzo i relativno lako se dolazi do prvog posla, do zarade u toku školovanja ili za vreme dok ste nezaposleni.Učenici, studenti i nezaposlena lica biraju omladinsko studentsku zadrugu “Profil 011” iz Beograda.  Svaki ozbiljan i trajan posao iziskuje “bogatu” radnu biografiju, a u Omladinskoj zadruzi “Profil 011” iz  Beograda se upravo, osim zarade, stiče radno iskustvo.

Članarina se plaća po prvoj isplati i važi za kalendarsku godinu u kojoj je plaćena.

Potrebno je samo da se učlanite, za ostalo se brine omladinsko studentska zadruga „Profil 011″ Beograd.

DOKUMENTACIJA ZA UČLANJENJE:

UČENICI

  1. Lična karta ili pasoš
  2. Potvrda o redovnom školovanju
  3. Za maloletne učenike saglasnost roditelja
  4. Zdravstvena knjižica

STUDENTI do 26 godina

  1. Lična karta ili pasoš
  2. Indeks
  3. Potvrda o redovnom školovanju, ne starija od upisa zadnjeg semestra

NEZAPOSLENI

  1. Lična karta ili pasoš
  2. Radna knjižica
  3. Zdravstvena knjižica

Molimo da uz navedena dokumenta priložite i kratku biografiju (CV). Obzirom da CV predstavlja vaš prvi kontakt sa potencijalnim poslodavcem veoma je važno kako izgleda i kakav mu je sadržaj, te je potrebno obratiti pažnju pri njegovoj izradi.

Korisnost rada preko omladinske zadruge je višestruka. Preko omladinske zadruge svaki rad je legalan i legitiman, što podrazumeva da je zadrugar uredno prijavljen, ima pravo na osiguranje za slučaj povrede na radu i profesionalnog oboljenja, a ukoliko nije na školovanju ili je stariji od 26 godina teče mu i radni staž.

Članovima omladinsko studentske zadruge „Profil 011″ Beograd, učlanjenim sa radnim knjižicama vršimo prijave i odjave na PIO, kao i redovne prijave na zdravstveno osiguranje čime se stiče pravo na dobijanje zdravstvenih knjižica. Omladinska zadruga “Profil 011” Beograd takođe ažurira sve podatke o periodu rada i stažu osiguranja koji se na kraju svake godine upisuje u obrazac M-4.

FORMULARI ZA UČLANJENJE

CV >>>

CV za promocije >>>

Saglasnost roditelja >>>

Po potrebi poslodavca bićete kontaktirani radi angažovanja na poslovima za koje ste konkurisali

Translator

Oglasi

Usluge